Setmana Santa 2023

Diumenge de Rams vam tenir la visita del bisbe auxiliar de l’arxidiòcesi, Mns.Javier Vilanova, que va presidir la benedicció dels rams dels feligresos assistents als Jardins de les Dones de la Motor Ibèrica. 

Famílies amb infants, joves, adults, membres de la comunitat de St. Andreu van aplegar-se per beneir rams de llaurer i palmes i palmons tot recordant l’entrada triomfal de Jesús a Jerusalem. Va ser una celebració molt animada, acompanyada pel nostre cor de guitarres i cantaires. A continuació, la santa missa, que va donar l’inici a la celebració de la Setmana Santa. Feia molt goig compartir la celebració de Diumenge de Rams en comunitat, amb l’església plena de gom a gom. 

Manu Górriz

Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar

La Setmana Santa va continuar amb els seus moments culminants com les celebracions del Tridu Pasqual: dijous l’Últim Sopar amb el lavatori de peus i l’Hora Santa, recordant la pregària de Jesús a l’hort de les Oliveres; divendres el Via Crucis, que va tenir molt presents les creus del nostre món i la celebració de la Mort de Jesús amb l’adoració a la Creu; dissabte la Vetlla Pasqual, la gran festa de la Resurrecció de Jesús, amb els signes del foc i la llum, de l’aigua, de la Vida!; i finalment, el primer Diumenge de Pasqua, quan descobrim el sepulcre buit, i els diumenges que aniran venint…

Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar

Trobareu més imatges a la Galeria d’Imatges “Setmana Santa 2023”, podeu accedir-hi des del menú principal o clicant aquí

Sant-Andreu-Paolomar

Altres notícies de la Parròquia

Contacte

Campanas-Parroquia-Sant-Andre-Barcelona
Aquest lloc fa ús de cookies per millorar la teva experiència    Més informació
Privacidad