BUTLLETÍ PARROQUIAL NÚM. 304

En aquesta ocasió, el butlletí comença amb una sèrie de notícies breus, com l’ordenació del nou bisbe auxiliar de Barcelona Mn. David Abadías, la presencia a la nostra parròquia del bisbe auxiliar Mns. Javier Vilanova el Diumenge de Rams, la millora en la il·luminació de l’entrada de l’església, el vestíbul i l’altar i la sortida parroquial programada per al 13 de maig al Santuari de la Santa Cova de Sant Ignasi a Manresa.

Continua amb un extens informe de la Comissió d’Economia i Obres referent a l’any 2022, amb dades i explicacions. Per acabar amb l’agenda dels pròxims 15 dies.

Sant-Andreu-Paolomar

Altres notícies de la Parròquia

Contacte

Campanas-Parroquia-Sant-Andre-Barcelona
Aquest lloc fa ús de cookies per millorar la teva experiència    Més informació
Privacidad