BUTLLETÍ PARROQUIAL NÚM 298

Aquest cop, la reflexió amb què comença el butlletí, és de Càritas diocesana i fa referència a la jornada de Nadal que se celebrarà el diumenge 18 de desembre amb el lema “Només l’amor ho il·lumina tot”.

A continuació hi trobem alguns anuncis, sobre la pàgina web parroquial, el concert de Nadal solidari amb les famílies d’Ucraïna, la Vetlla d’Advent, la celebració de la Reconciliació, la Romeria a Montserrat, la campanya econòmica per a millorar la il·luminació de l’església, les obres de la rectoria, l’acte en record de Mn. Pep Soler en el 3r aniversari de la seva mort i una breu informació econòmica. 

Per acabar, hi trobarem, com sempre, l’agenda dels dies que vénen.

Sant-Andreu-Paolomar

Altres notícies de la Parròquia

TESTIMONIS VIUS

Sembradors de la Paraula L ́Espluga de Francolí. Poblet. Trobada d ́estiu del 28 al 30 de juny 2024. TESTIMONIS VIUS El cap de setmana

Llegir més »

Contacte

Campanas-Parroquia-Sant-Andre-Barcelona
Aquest lloc fa ús de cookies per millorar la teva experiència    Més informació
Privacidad