BUTLLETÍ PARROQUIAL NÚM. 291

En aquest butlletí, darrer del curs, Mn. Toni ens fa una reflexió sobre el corpus, com a festa de l’Amor, de la donació. Jesús va partir el pa i el va repartir, donant-nos la seva vida. Nosaltres som capaços de donar? Parroquialment, comunitàriament, ho fem des de diferents grups d’acció social.

També hi trobem els anuncis de les activitats d’estiu per a infants i joves, de les inscripcions a catequesi el mes de setembre i la celebració de l’Immaculat Cor de Maria. I sobretot els horaris de misses i despatx d’aquest estiu, destacant l’horari de diumenge durant juliol i agost que serà a les 12.30h. 

A més de, com sempre, l’agenda dels pròxims dies.

Sant-Andreu-Paolomar

Altres notícies de la Parròquia

Contacte

Campanas-Parroquia-Sant-Andre-Barcelona
Aquest lloc fa ús de cookies per millorar la teva experiència    Més informació
Privacidad