BUTLLETÍ PARROQUIAL NÚM. 291

En aquest butlletí, darrer del curs, Mn. Toni ens fa una reflexió sobre el corpus, com a festa de l’Amor, de la donació. Jesús va partir el pa i el va repartir, donant-nos la seva vida. Nosaltres som capaços de donar? Parroquialment, comunitàriament, ho fem des de diferents grups d’acció social.

També hi trobem els anuncis de les activitats d’estiu per a infants i joves, de les inscripcions a catequesi el mes de setembre i la celebració de l’Immaculat Cor de Maria. I sobretot els horaris de misses i despatx d’aquest estiu, destacant l’horari de diumenge durant juliol i agost que serà a les 12.30h. 

A més de, com sempre, l’agenda dels pròxims dies.

BUTLLETÍ PARROQUIAL NÚM. 291
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en whatsapp
Compartició en telegram

Altres notícies de la Parròquia

Contacte

Campanas-Parroquia-Sant-Andre-Barcelona
Aquest lloc fa ús de cookies per millorar la teva experiència    Més informació
Privacidad