BUTLLETÍ PARROQUIAL NUM. 289

Ja disposem del nou Butlletí Parroquial! En aquest número Mn. Toni i Càritas diocesana ens expliquen la difícil situació viscuda aquests dies, i quin és l’acompanyament d’aquesta entitat i de Foment d’Habitatge amb les famílies en situació de vulnerabilitat.

També hi podem trobar l’explicació del Sagrament de la Unció i la invitació a apuntar-se per tots aquells que ho desitgin, una nota sobre la Setmana Laudato Si’ 2022 amb el lema “Escoltar i caminar junts”, una pregària a Maria, en el mes de maig, la trobada de cloenda de la fase diocesana del Sínode i, com sempre, l’agenda dels pròxims dies.

BUTLLETÍ PARROQUIAL NUM. 289
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en whatsapp
Compartició en telegram

Altres notícies de la Parròquia

Contacte

Campanas-Parroquia-Sant-Andre-Barcelona
Aquest lloc fa ús de cookies per millorar la teva experiència    Més informació
Privacidad