BUTLLETÍ PARROQUIAL NUM. 288

Ja tenim disponible el nou número del Butlletí Parroquial, es tracta d’un butlletí molt del temps pasqual, ple de Vida, ple de festa, ple de Sagraments. Emmarcats en la Pasqua, en la Resurrecció, celebrem la Vida i la fe, celebrem baptismes, alguns d’infants en edat catequètica, aviat celebrarem les primeres comunions d’enguany i celebrarem el Sagrament de la Unció a aquells que ho demanin. 

Totes aquestes celebracions sacramentals, estan arrelades en la nostra vida, com el dia primer de maig, sobre el que podem llegir un fragment del Manifest del Secretariat de Pastoral Obrera; com la jornada de voluntariat; el concert de primavera de la Capella Gramalla; i l’atenció als malalts.

També podem trobar en aquest butlletí, com és habitual, l’agenda dels pròxims dies.

Altres notícies de la Parròquia

Contacte

Campanas-Parroquia-Sant-Andre-Barcelona
Aquest lloc fa ús de cookies per millorar la teva experiència    Més informació
Privacidad