BUTLLETÍ PARROQUIAL NUM. 287

Ja tenim a la nostra disposició un nou número del butlletí parroquial. En aquest número, Mn. Toni ens fa una reflexió sobre com hem viscut aquests dies de Setmana Santa, acompanyant Jesús en el camí de la Creu, amb les nostres pròpies creus, fins a la joia de la pasqua, fins a la victòria de la Vida, i com això ens manté en l’esperança de la Pau.

També hi podem llegir el recull de propostes personals, per la nostra comunitat i per l’Església, que van sortir de la segona trobada sinodal. I finalment, l’agenda dels pròxims dies, amb els recordatoris d’alguna activitat com el Taller de Dansa Contemplativa i la jornada de voluntariat, ambdós el 30 d’abril, i les festivitats de la Mare de Déu de Montserrat i de Sant Josep Obrer.

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en whatsapp
Compartició en telegram

Altres notícies de la Parròquia

REMEMOREM EL PATRIMONI

Aquest diumenge 8 de maig, es va portar a terme, dins dels actes del Festival d’Arquitectura de Barcelona, promogut pel COAC i l’Ajuntament de Barcelona,

Llegir més »

L’ESGLÉSIA SOM TOTS

Aquests darrers mesos hem estat treballant la sinodalitat a la nostra parròquia, hem fet trobades de la comunitat per parlar de com veiem l’Església a

Llegir més »

Contacte

Campanas-Parroquia-Sant-Andre-Barcelona
Aquest lloc fa ús de cookies per millorar la teva experiència    Més informació
Privacidad