Diumenge de Rams

Ja pràcticament al final de la Quaresma, celebrem Diumenge de Rams, recordem l’entrada triomfal de Jesús a Jerusalem, poc abans de la seva passió i mort en creu. En aquell moment, no imaginaven el que passaria els dies següents, nosaltres, ja ho sabem, però, estem segurs que ho hem entès prou be? Ho vivim? Cada any revivim la Quaresma i la Setmana Santa per convertir-nos cada cop més fins a ressuscitar amb Ell el darrer dia.

Mentrestant, vivim i celebrem amb joia el Diumenge de Rams, lloem a Jesús, li cantem Hossana, l’aclamem amb la il·lusió dels infants, tots junts, al carrer, oberts al poble i amb l’església ben plena de famílies que s’acosten a Jesús, i el reconèixem Rei d’Israel.

Sant-Andreu-Paolomar
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en whatsapp
Compartició en telegram

Altres notícies de la Parròquia

REMEMOREM EL PATRIMONI

Aquest diumenge 8 de maig, es va portar a terme, dins dels actes del Festival d’Arquitectura de Barcelona, promogut pel COAC i l’Ajuntament de Barcelona,

Llegir més »

L’ESGLÉSIA SOM TOTS

Aquests darrers mesos hem estat treballant la sinodalitat a la nostra parròquia, hem fet trobades de la comunitat per parlar de com veiem l’Església a

Llegir més »

Contacte

Campanas-Parroquia-Sant-Andre-Barcelona
Aquest lloc fa ús de cookies per millorar la teva experiència    Més informació
Privacidad