Grup Tramat de Vida: de nou en marxa!

Des del 14 de març el grup Tramat de Vida de la nostra Càritas parroquial ha reprès la seva activitat,  cada dilluns de 4:30 a 6 de la tarda. És el grup de la nostra gent gran activa i amb ganes de trobar un espai per compartir l’amistat. Un grup de monitores voluntàries preparen per a cada tarda una proposta per compartir i passar l’estona, per berenar i xerrar, per riure, com va ser el cas del passat dilluns.  També reben formació dels bombers, la policia, equips de salut … i fins i tot, cada tarda quan arriben els nois i noies del Centre Educatiu en el Lleure  (CEL) les visiten i els diuen el “Bona tarda”. 

Tramat de Vida és un grup obert a totes les persones grans de la parròquia i del barri, que, després de passar molts mesos tancats sense poder-se trobar a causa de les successives onades de la pandèmia del coronavirus,  ara ja han reprès la seva activitat.

Sant-Andreu-Paolomar

Altres notícies de la Parròquia

TESTIMONIS VIUS

Sembradors de la Paraula L ́Espluga de Francolí. Poblet. Trobada d ́estiu del 28 al 30 de juny 2024. TESTIMONIS VIUS El cap de setmana

Llegir més »

Contacte

Campanas-Parroquia-Sant-Andre-Barcelona
Aquest lloc fa ús de cookies per millorar la teva experiència    Més informació
Privacidad