Grup Tramat de Vida: de nou en marxa!

Des del 14 de març el grup Tramat de Vida de la nostra Càritas parroquial ha reprès la seva activitat,  cada dilluns de 4:30 a 6 de la tarda. És el grup de la nostra gent gran activa i amb ganes de trobar un espai per compartir l’amistat. Un grup de monitores voluntàries preparen per a cada tarda una proposta per compartir i passar l’estona, per berenar i xerrar, per riure, com va ser el cas del passat dilluns.  També reben formació dels bombers, la policia, equips de salut … i fins i tot, cada tarda quan arriben els nois i noies del Centre Educatiu en el Lleure  (CEL) les visiten i els diuen el “Bona tarda”. 

Tramat de Vida és un grup obert a totes les persones grans de la parròquia i del barri, que, després de passar molts mesos tancats sense poder-se trobar a causa de les successives onades de la pandèmia del coronavirus,  ara ja han reprès la seva activitat.

Sant-Andreu-Paolomar

Altres notícies de la Parròquia

EL PLA DIRECTOR AVANÇA

Al llarg del mes de gener, s’ha seguit avançant amb la recerca de dades documentals, històriques, físiques així com de relacions institucionals per la redacció

Llegir més »

MISSA FAMILIAR KT+

Dissabte passat va tenir lloc una nova celebració de la missa KT plus.  En línia amb el plantejament d’aquestes celebracions que es duen a terme

Llegir més »

Contacte

Campanas-Parroquia-Sant-Andre-Barcelona
Aquest lloc fa ús de cookies per millorar la teva experiència    Més informació
Privacidad