BUTLLETÍ PARROQUIAL NUM. 284

Ja ha sortit un nou butlletí parroquial! En aquest número hi trobarem una reflexió de Mn. Toni sobre la pau, la guerra i quina és la missió dels cristians.

També hi podem llegir un resum de l’acta de la reunió del Consell Pastoral Parroquial de març, en el que, entre altres coses, es va acordar fer arribar a tothom el que s’ha parlat perquè tota la comunitat en tingui més coneixement. D’aquesta reunió cal destacar la decisió d’afegir-nos a la Xarxa de Parròquies Ecosolidàries, en el butlletí hi ha un article sobre què és aquesta xarxa i com ens implica.

I finalment, hi descobrim petites informacions del Tramat de Vida, de la col·lecta de Mans Unides i, com sempre, l’agenda dels pròxims dies.

Sant-Andreu-Paolomar
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en whatsapp
Compartició en telegram

Altres notícies de la Parròquia

REMEMOREM EL PATRIMONI

Aquest diumenge 8 de maig, es va portar a terme, dins dels actes del Festival d’Arquitectura de Barcelona, promogut pel COAC i l’Ajuntament de Barcelona,

Llegir més »

L’ESGLÉSIA SOM TOTS

Aquests darrers mesos hem estat treballant la sinodalitat a la nostra parròquia, hem fet trobades de la comunitat per parlar de com veiem l’Església a

Llegir més »

Contacte

Campanas-Parroquia-Sant-Andre-Barcelona
Aquest lloc fa ús de cookies per millorar la teva experiència    Més informació
Privacidad