BUTLLETÍ PARROQUIAL NUM. 284

Ja ha sortit un nou butlletí parroquial! En aquest número hi trobarem una reflexió de Mn. Toni sobre la pau, la guerra i quina és la missió dels cristians.

També hi podem llegir un resum de l’acta de la reunió del Consell Pastoral Parroquial de març, en el que, entre altres coses, es va acordar fer arribar a tothom el que s’ha parlat perquè tota la comunitat en tingui més coneixement. D’aquesta reunió cal destacar la decisió d’afegir-nos a la Xarxa de Parròquies Ecosolidàries, en el butlletí hi ha un article sobre què és aquesta xarxa i com ens implica.

I finalment, hi descobrim petites informacions del Tramat de Vida, de la col·lecta de Mans Unides i, com sempre, l’agenda dels pròxims dies.

Sant-Andreu-Paolomar

Altres notícies de la Parròquia

EL PLA DIRECTOR AVANÇA

Al llarg del mes de gener, s’ha seguit avançant amb la recerca de dades documentals, històriques, físiques així com de relacions institucionals per la redacció

Llegir més »

MISSA FAMILIAR KT+

Dissabte passat va tenir lloc una nova celebració de la missa KT plus.  En línia amb el plantejament d’aquestes celebracions que es duen a terme

Llegir més »

Contacte

Campanas-Parroquia-Sant-Andre-Barcelona
Aquest lloc fa ús de cookies per millorar la teva experiència    Més informació
Privacidad