BUTLLETÍ PARROQUIAL NUM. 283

En aquest número hi podem trobar una reflexió sobre el caire que volem donar a aquesta Quaresma, un camí de conversió ecològica i sinodal, dues propostes, l’ecologia integral i la sinodalitat en les que el Papa Francesc ens anima a avançar incansablement, com diu en el seu missatge de Quaresma: “No ens cansem de fer el bé”.

També hi trobarem unes quantes propostes per als propers dies, començant per Dimecres de Cendra (2 de març), amb la celebració d’imposició de la cendra, la proposta de pregària i dejuni del Papa per la pau a Ucraïna i la xerrada de Justícia i Pau sobre la xarxa d’ecoparròquies solidàries. Seguint pels espais de pregària de Quarema i la segona trobada del sínode, ens hi apuntem?.

Sant-Andreu-Paolomar

Altres notícies de la Parròquia

EL PLA DIRECTOR AVANÇA

Al llarg del mes de gener, s’ha seguit avançant amb la recerca de dades documentals, històriques, físiques així com de relacions institucionals per la redacció

Llegir més »

MISSA FAMILIAR KT+

Dissabte passat va tenir lloc una nova celebració de la missa KT plus.  En línia amb el plantejament d’aquestes celebracions que es duen a terme

Llegir més »

Contacte

Campanas-Parroquia-Sant-Andre-Barcelona
Aquest lloc fa ús de cookies per millorar la teva experiència    Més informació
Privacidad