BUTLLETÍ PARROQUIAL NÚM. 278

En aquest número del butlletí, el comentari de Mn. Toni fa referència a la Missa de Sant Andreu, dins la Festa Major. Una missa festiva, compartida amb l’arxiprestat i, en aquesta ocasió, amb la diòcesi per la participació de l’arquebisbe Omella.

També hi trobem les propostes de l’equip de litúrgia sobre com viure millor les nostres celebracions i els anuncis de la Vetlla d’Advent, de la campanya de Càritas i el calendari de les misses del Gall, Nadal i Sant Esteve, a més de l’habitual agenda dels pròxims quinze dies.

Altres notícies de la Parròquia

TESTIMONIS VIUS

Sembradors de la Paraula L ́Espluga de Francolí. Poblet. Trobada d ́estiu del 28 al 30 de juny 2024. TESTIMONIS VIUS El cap de setmana

Llegir més »

Contacte

Campanas-Parroquia-Sant-Andre-Barcelona
Aquest lloc fa ús de cookies per millorar la teva experiència    Més informació
Privacidad