BUTLLETÍ PARROQUIAL NUM. 277

En el primer butlletí de l’Advent, la Teresa presenta el lema parroquial per aquest temps d’advent i Nadal, com una concreció del lema que ja teníem per aquest curs: FEM COMUNITAT. SENTIM-NOS FAMÍLIA DE BETLEM! Hi podem trobar també unes propostes per viure millor les nostres celebracions aprofitant que entrem en un nou any litúrgic, detalls com respectar el clima de silenci, respondre les aclamacions amb força i convicció, aixecar-nos tots alhora quan comença la pregària eucarística o rebre el Cos de Crist com cal, ens pot ajudar.

Finalment, hi trobarem l’anunci de la Missa de Festa Major, de la Vetlla de pregària d’Advent, i l’agenda per als dies que venen.

No deixeu de llegir-lo!

Altres notícies de la Parròquia

TESTIMONIS VIUS

Sembradors de la Paraula L ́Espluga de Francolí. Poblet. Trobada d ́estiu del 28 al 30 de juny 2024. TESTIMONIS VIUS El cap de setmana

Llegir més »

Contacte

Campanas-Parroquia-Sant-Andre-Barcelona
Aquest lloc fa ús de cookies per millorar la teva experiència    Més informació
Privacidad