BUTLLETÍ PARROQUIAL NUM. 276

En aquest número del butlletí parroquial, el comentari de Mn. Toni fa referència a la Jornada Mundial dels Pobres i partint de les mateixes paraules del Papa Francesc, ens convida a tota la comunitat parroquial a sentir-nos més pobres i per tant més propers a ells i a l’evangeli de Jesús. També trobem el resultat de les darreres col·lectes, la del Domund i la del sobre del primer diumenge de mes. I l’anunci de pròxims esdeveniments, com la recollida d’aliments pel Rebost Solidari, la pujada del pessebre al Santuari Puiggraciós, la Romeria a Montserrat i la Festa Major de Sant Andreu, a més dels actes contemplats a l’agenda dels dies vinents, com els concerts de l’Orfeó l’Eco de Catalunya i el concert de “Les 4 estacions” de Vivaldi.

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en whatsapp
Compartició en telegram

Altres notícies de la Parròquia

CAMPANYA PLA DIRECTOR

El 1846 l’església de Sant Andreu de Palomar es quedà petita i es decidí reconstruir-la per ampliar-la, a càrrec de l’arquitecte Pere Falqués i Urpí.

Llegir més »

Contacte

Campanas-Parroquia-Sant-Andre-Barcelona
Aquest lloc fa ús de cookies per millorar la teva experiència    Més informació
Privacidad