BUTLLETÍ PARROQUIAL NUM. 276

En aquest número del butlletí parroquial, el comentari de Mn. Toni fa referència a la Jornada Mundial dels Pobres i partint de les mateixes paraules del Papa Francesc, ens convida a tota la comunitat parroquial a sentir-nos més pobres i per tant més propers a ells i a l’evangeli de Jesús. També trobem el resultat de les darreres col·lectes, la del Domund i la del sobre del primer diumenge de mes. I l’anunci de pròxims esdeveniments, com la recollida d’aliments pel Rebost Solidari, la pujada del pessebre al Santuari Puiggraciós, la Romeria a Montserrat i la Festa Major de Sant Andreu, a més dels actes contemplats a l’agenda dels dies vinents, com els concerts de l’Orfeó l’Eco de Catalunya i el concert de “Les 4 estacions” de Vivaldi.

Altres notícies de la Parròquia

EL PLA DIRECTOR AVANÇA

Al llarg del mes de gener, s’ha seguit avançant amb la recerca de dades documentals, històriques, físiques així com de relacions institucionals per la redacció

Llegir més »

MISSA FAMILIAR KT+

Dissabte passat va tenir lloc una nova celebració de la missa KT plus.  En línia amb el plantejament d’aquestes celebracions que es duen a terme

Llegir més »

Contacte

Campanas-Parroquia-Sant-Andre-Barcelona
Aquest lloc fa ús de cookies per millorar la teva experiència    Més informació
Privacidad