BUTLLETÍ PARROQUIAL NUM. 274

En aquest nou número del butlletí parroquial, podem llegir el comentari de Mn. Toni sobre la sinodalitat acompanyat d’una pregària a l’Esperit. També informacions sobre la Jornada de Voluntariat Parroquial, el Domund i el Tramat de Vida, així com el recordatori del Rosari que es fa diàriament a la Capella del Santíssim i alguns aclariments sobre un parell de conceptes del balanç parroquial que ens oferia el número anterior del butlletí. Com sempre, també, tenim l’agenda dels pròxims dies.

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en whatsapp
Compartició en telegram

Altres notícies de la Parròquia

CAMPANYA PLA DIRECTOR

El 1846 l’església de Sant Andreu de Palomar es quedà petita i es decidí reconstruir-la per ampliar-la, a càrrec de l’arquitecte Pere Falqués i Urpí.

Llegir més »

Contacte

Campanas-Parroquia-Sant-Andre-Barcelona
Aquest lloc fa ús de cookies per millorar la teva experiència    Més informació
Privacidad