BUTLLETÍ PARROQUIAL NUM. 273

En aquest número del nostre butlletí, podem llegir el comentari de Mn. Toni sobre el lema parroquial per aquest curs: Fem comunitat. Sentim-nos família!; un informe econòmic del darrer semestre, amb els comentaris de l’equip d’economia; podrem conèixer una mica més dos membres de la nostra comunitat: el seminarista Daniel Delgado i el Manu Górriz, membre del nostre Consell Pastoral i nou director del Secretariat Diocesà de Missions i Direcció Diocesana de les Obres Missionals Pontifícies a l’Arxidiòcesi de Barcelona; i finalment, com sempre, hi trobarem l’agenda dels pròxims dies. 

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram

Altres notícies de la Parròquia

Pregària de Taizé

Aquest divendres ens han  visitat el germà Cristian i el germà Pere, que pertanyen a la comunitat ecumènica de Taizé. Durant la seva visita a

Llegir més »

Contacte

Campanas-Parroquia-Sant-Andre-Barcelona
Aquest lloc fa ús de cookies per millorar la teva experiència    Més informació
Privacidad