BUTLLETÍ PARROQUIAL NUM. 271

Ja s’ha publicat l’últim butlletí d’aquest curs. Durant els mesos de juliol i agost no hi haurà publicacions.

En aquest número, hi podem trobar les habituals reflexions de Mn. Toni, una sobre el curs tan complicat que hem acabat i una altra sobre la proposta de remodelació de la diòcesi sobre la qual s’està treballant. També hi ha diferents propostes per a infants i joves per aquest estiu i els horaris de misses i despatx per aquests mesos de juliol i agost, a més del recordatori de la col·lecta amb sobre del 1r diumenge de més per sostenir l’economia parroquial i un avanç de les inscripcions de catequesi per al curs 21-22.

.

Altres notícies de la Parròquia

Contacte

Campanas-Parroquia-Sant-Andre-Barcelona
Aquest lloc fa ús de cookies per millorar la teva experiència    Més informació
Privacidad