Concert del Cor Carlit Gòspel

El passat 19 de juny vam poder gaudir del concert del Cor Carlit Gospel.  El grup va titular aquesta trobada amb un “GRÀCIES”  molt expressiu.   Tant els cantaires del Cor com tot el públic nombrós assistent vam gaudir d’aquest tipus de música espiritual d’arrels africanes i vam sumar veus i aplaudiments per a donar gràcies a Déu i a totes les persones que ens han ajudat a tirar endavant en aquest temps difícil de pandèmia del qual sembla que anem sortint a poc a poc. 


Toni Roman Luis

 

Altres notícies de la Parròquia

Les colònies del CEL

Després del casal d’estiu, els infants i adolescents del CEL van sortir de colònies i de campaments respectivament. No hi ha millor manera d’explicar l’experiència

Llegir més »

Contacte

Campanas-Parroquia-Sant-Andre-Barcelona
Aquest lloc fa ús de cookies per millorar la teva experiència    Més informació
Privacidad