Via Crucis a la catequesi

Aquesta setmana a la catequesi de comunió amb infants i pares i mares, i els grups de postcomunió i grups de fe de joves, hem celebrat la Setmana Santa amb un ViaCrucis. A partir de les imatges del Fano ens hem aturat a les diferents estacions, tot pensant com se sentia Jesús i com se sentien els seus amics. Hem pensat en les nostres actituds que s’assemblen a les de Pilat, a les del Cirineu, a la Verònica; hem demanat perdó i hem donat gràcies; hem pregat, hem cantat, hem fet silenci. Hem viscut i après una mica més què celebrem per Setmana Santa i ara esperem la Ressurrecció amb més il·lusió i esperança!

Us passem algunes fotografies dels diferents moments i també el text del ViaCrucis per si us serveix per fer pregaria a casa…

L’equip de catequistes

Altres notícies de la Parròquia

Contacte

Campanas-Parroquia-Sant-Andre-Barcelona
Aquest lloc fa ús de cookies per millorar la teva experiència    Més informació
Privacidad