Eucaristía en pequeña comunidad

Com devien ser les eucaristies que feien els primers cristians? No ho sé ben bé, però segurament van ser encontres per rememorar a Jesús i per compartir entre tots el desig de seguir el seu exemple. A la parròquia de Sant Andreu el diumenge passat, 12 de novembre, vam celebrar una eucaristia intentant assaborir aquest sentit de proximitat i de compartir la vida que segurament van viure aquells primers cristians. Som comunitat i hem de poder celebrar-ho mirant-nos als ulls i coneixent-nos més personalment.

La vam fer a la sala gran de la parròquia, però pel volum de gent que vam ser ja s’està qüestionant que haurem de canviar d’espai perquè la sala estava ben plena. A l’hora de l’homilia, vam poder compartir en petits grups què podem fer per construir una cultura de pau al nostre entorn i com cuidar la nostra mare terra, dos grans reptes que ens interpel·len i que vam poder compartir en forma de pregàries.

La idea és fer-la un cop al trimestre i anar buscant la manera que sigui cada vegada més propera, més participada i oberta. Un altre repte que tenim davant seria que hi vulguin participar més joves i nens i s’hi puguin sentir còmodes i amb ganes de ser-hi. Potser a la següent?

Lourdes Bel

Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar

Otras noticias de la Parroquia

TESTIMONIOS VIVOS

Sembradores de la Palabra. L'Espluga de Francolí. Poblet. Encuentro de verano del 28 al 30 de junio de 2024. TESTIMONIOS VIVOS El fin de semana

Leer más...

Contacto

Campanas-Parroquia-Sant-Andre-Barcelona
Aquest lloc fa ús de cookies per millorar la teva experiència    Más info
Privacidad