Celebració de la Missa KT + del mes de març

Al bell mig del camí de Quaresma, el passat dissabte 16 de març vam celebrar aquesta Eucaristia que té un “plus” (+):  un plus de participació dels infants i joves dels nostres grups de Catequesi i KT Club;  i també d’altres grups de la nostra Comunitat com el de “Tramat de Vida”, el grup de la gent gran;  un plus de presència de les famílies;  i un plus de creativitat a l’hora de fer nostre el missatge de l’Evangeli de Jesús que vol ser el nostre “Bon Mestre”,  per utilitzar l’expressió que ha servit de fil conductor de les nostres misses familiars al llarg d’aquesta Quaresma.          

En definitiva,  una Missa amb un plus de vivència cristiana, reunits al voltant de la taula, que ens ajuda a sentir viva la presència de Crist que és viu entre nosaltres i ens fa descobrir-nos més amics i germans.

Equipo de catequistas

Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar

Otras noticias de la Parroquia

Contacto

Campanas-Parroquia-Sant-Andre-Barcelona
Aquest lloc fa ús de cookies per millorar la teva experiència    Más info
Privacidad