TRAMAT DE VIDA. Activitats especials del 2n Trimestre

ENS VISITEN ELS MOSSOS D’ESQUADRA

La tarda del dia 8 de gener ens va visitar un Mosso d’Esquadra, Franc, en el nostre grup. Va dedicar temps a dialogar i donar-nos uns consells sobre la vida de cada dia i presentar diverses situacions en què ens podem trobar.

Posem algun exemple:

  • Evitar obrir la porta de casa a persones que no coneixem i que volen revisar algun electrodomèstic, el gas…
  • Quan anem al banc, caixer… No anar soles, que sempre ens acompanyi un fill, filla, net. Així tenim la seguretat que no tindrem problemes.
  • Alerta amb el foc de la cuina, d’una estufa, els endolls… Amb un petit descuit, es pot generar un incendi ràpidament.

Ens va projectar vídeos amb situacions en les quals podíem veure clarament, com persones de la nostra edat pateixen robatoris, estafes…

Per tant, ens va ajudar a prendre consciència de com hem de cuidar la nostra vida i tot el que ens envolta. Ens va recomanar que siguem prudents.

ENS VISITA UNA TREBALLADORA SOCIAL DEL CAP CASERNES

El dia 26 de febrer, a la tarda, en el temps de trobada setmanal del nostre grup de Tramat de Vida, ens va visitar, la Marta, Treballadora Social del Cap Casernes, per presentar-nos la realitat de la “DONA” al llarg de molts segles de la nostra història.

Va anar repassant època per època, per presentar-nos històries de dones, que nosaltres, de moltes d’elles, mai n’havíem sentit parlar, ja que segons el moment, les dones no tenien cap protagonisme, ni tan sols veu.  

VINCLESBCN

Des del projecte “VINCLES” de l’Ajuntament de Barcelona ens visiten per informar-nos del seu servei a persones grans.

VinclesBCN és un servei que vol reforçar les relacions socials de les persones grans que se senten soles i millorar el seu benestar a través de la seva atenció i activitats que proposen, amb un seguiment per part de persones expertes.

Agraïm les oportunitats que ens suggereixen per fer més vivencials les nostres trobades i així poder gaudir el dia a dia. 

Fina Culla

Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar

Otras noticias de la Parroquia

La Seu d’Urgell

El dissabte 13 d’abril, vam poder fer la Sortida Parroquial a la Seu d’Urgell, aprofitant la bona acollida d’aquesta proposta per part del Bisbe i

Leer más...

Contacto

Campanas-Parroquia-Sant-Andre-Barcelona
Aquest lloc fa ús de cookies per millorar la teva experiència    Más info
Privacidad