Sant-Andreu-Paolomar

Laborables a las 19:30h. 

(Lunes: celebración de la Palabra.

Misa de difuntos: 2º miércoles de mes)

Sábados - Misa Familiar a las 19:30 h.

Domingos y festivos a las 12:30 h.

Todas las misas son bilingües. Abrimos la iglesia media hora antes de la celebración.

Horario de Despacho

De septiembre a junio: 

Martes de 18 a 20 h.

Julio: 

Martes de 18.30 a 19.30 h.

Agosto y martes festivos: cerradoEl Vídeo

La Capella dels Segadors en el “Tot es mou” de TV3

El efecto ser humano

¿Quieres recibir quincenalmente las novedades de la web en tu correo electrónico?
Deja tus datos aquí:

Sant-Andreu-Paolomar

Próximamente

Sortida Parroquial

Ja ho tenim tot a punt per a la Sortida Parroquial, aquest any a La Seu d’Urgell, on el Bisbe Joan Enric Vives ens acompanyarà a fer la visita a la Catedral i el Palau Episcopal.

Les religioses de la Sagrada Familia d’Urgell ens oferiran el dinar en la seva Residència, on també podrem visitar la tomba de la beata Anna M. Janer. També podem dur el nostre dinar de casa.

Les inscripcions seran al despatx parroquial (dimarts 19 i 26 de març de 18 a 20h) o després de les misses del cap de setmana (entre el 16 i el 31 de març), algú del Consell Parroquial ho apuntarà. Les famílies de catequesi poden apuntar-se a través dels seus catequistes. La inscripció serà efectiva amb l’abonament del preu de l’autocar i el dinar (si s’escau).

Anima’t! Aquesta convivència ens ajuda a ser família, a compartir, a estimar-nos, a créixer com a comunitat. No pots faltar!

Sant-Andreu-Paolomar

Próximamente

Festa del Cel

Com cada any, la Fundació CEL ens convida a celebrar la “Festa del Cel”, un moment únic i desitjat per tota la organització, professionals, infants i adolescents, famílies, etc. Un espai de trobada on gaudir de tot allò que son i fan, que enriqueix i els dona força i impuls per créixer totes i tots plegats!

Sant-Andreu-Paolomar

Próximamente

Missa KT+

Aquest mes tenim encara un “plus” més a la Missa KT+: Celebrarem el baptisme dels infants en edad catequètica!

És motiu de celebració per tota la Comunitat. Acompanyem les seves famílies! Visquem la família dels amics de Jesús!

Sant-Andreu-Paolomar

Próximamente

Pasqua de la Gent Gran i Unció dels Malalts

En motiu de la Pasqua del Malalt, el diumenge 5 de maig celebrarem a la parròquia una trobada de persones grans, per agraïr i valorar la seva participació i aportació a la comunitat, aquelles que ho vulguin, dins la missa, podran rebre el Sagrament de la Unció. Caldrà que s’inscriguin abans al despatx o a la sagristia.

El sagrament està destinat a persones que se senten afeblides a causa de l’edat o de malaltia.

Sant-Andreu-Paolomar

Próximamente

Meditació Cristiana

El 5 de maig comença l’espai parroquial de meditació vinculat a la Comunitat Mundial de Meditació Cristiana (WCCM).

En aquesta primera ocasió, abans de la meditació pròpiament dita, un responsable a Catalunya d’aquesta Comunitat, ens farà una presentació. Això serà a les 18 h.

Ens trobarem a la sala de pregària del 2n pis.

Próximamente

Espai habilitat per a cadires de rodes

Hem habilitat un espai per a cadires de rodes, prop de la porta lateral, que és l’entrada adaptada, per tal que les persones amb dificultat de movilitat tinguin el seu espai. Aquest primer banc està reservat per als seus acompanyants. D’aquesta manera, el qui reparteix la comunió els veu millor i s’hi pot acostar fàcilement si volen combregar.

A més, tenim disponibilitat de coixins, per si algú els necessita, només heu de demanar-lo.

Próximamente

Cursillo de guitarra

Pensado para los adolescentes y jóvenes que ya lo empezaron el curso pasado y tienen ganas de participar en las misas familiares y otras actividades parroquiales, tocando la guitarra.

Sant-Andreu-Paolomar

Próximamente

Repiques de campanas

Durante muchos siglos, las campanas de las iglesias eran el único medio de comunicación que había a la mayoría de pueblos de Cataluña. Alertaban de peligros como incendios o ataques bélicos, informaban de las horas, de los nacimientos y las defunciones y ayudaban los campesinos a encontrar el camino de vuelta durante las noches mas oscuras. Las campanas son un elemento inseparable de la postal de cualquier pueblo o ciudad y a pesar de la mecanización de su toque y los múltiples cauces de comunicación actuales, los campaneros se resisten al paso del tiempo y, lejos de desaparecer, mantienen la tradición más viva que nunca.

En este calendario podréis ver cuando tiene previsto repicar campanas nuestro grupo de campaneros y por qué motivo lo hacen.

Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar
Sant-Andreu-Paolomar

Próximamente

¡Vuelve la venta de baldosas!

¡Y por Sant Jordi también el librito "La construcció del temple parroquial de Sant Andreu de Palomar (1846-1904)”, escrito por Pau Vinyes i Roig!

Actualidad

Sant-Andreu-Paolomar

BUTLLETÍ PARROQUIAL NÚM. 325

En aquesta edició del butlletí, Mn. Toni ens fa una reflexió sobre la Pasqua i l’esperança que comporta la resurrecció i ens convida a pensar en els signes de resurrecció que veiem

Leer más...
Sant-Andreu-Paolomar

BUTLLETÍ PARROQUIAL NÚM. 325

En aquesta edició del butlletí, Mn. Toni ens fa una reflexió sobre la Pasqua i l’esperança que comporta la resurrecció i ens convida a pensar en els signes de resurrecció que veiem

Leer más...

Nuestras redes sociales:

@parroquia.santandreu

@parroquia.santandreu

Contacto

Campanas-Parroquia-Sant-Andre-Barcelona

Donativos

Los donativos son necesarios para el mantenimiento de la parroquia y el desarrollo de sus actividades pastorales y sociales. Os agradecemos anticipadamente vuestra colaboración.

Los donativos a la Iglesia pueden desgravarse en la Declaración de la Renta. Para poder acogeros a dicha desgravación, es necesario que nos lo comuniquéis en el momento de hacer el donativo y que nos facilitéis vuestros datos personales (nombre, apellidos y DNI), para que la parroquia pueda notificarlo a Hacienda.

Transferencia bancaria

Para los gastos generales y el mantenimiento ordinario de la parroquia:

ES56 2100 0804 3702 0009 1448

 

Para aportaciones destinadas a las obras contempladas en el"Pla director"“:

ES88 2100 0804 3702 0083 2243


Indicad como concepto: nombre, apellidos y DNI.

Si queréis que os hagamos un recibo de vuestra aportación, tenéis que enviar el comprobante bancario de la transferencia a la parroquia. Podéis hacérnoslo llegar tanto por correo electrónico a santandreu54@arqbcn.org, como por correo postal o entregarlo personalmente los días de Despacho Parroquial.

Cuota fija periódica domiciliada

Es necesario que rellenéis el Formulario de Donación que aparece al final de este texto. Una vez cumplimentado y firmado, tenéis que hacérnoslo llegar por correo ordinario, correo electrónico a santandreu54@arqbcn.org o personalmente los días de despacho parroquial.

Al cumplimentar el documento ya tendremos los datos necesarios para elaborar los recibos. (PDF: formulario)
Aquest lloc fa ús de cookies per millorar la teva experiència    Más info
Privacidad